Вести
Авто Лидер ве носи во Белгија и Франција
15.04.2014
По повод 20 години од постоењето, Авто Лидер и оваа година најдобритe Gates и NGK купувачи ги наградува со патување од 25-30.05.2014 во Гхент, Белгија и Париз, Франција
повеќе »
TENNECO ON TOUR И АВТО ЛИДЕР ВЕ ПОКАНУВААТ
09.04.2013
Задоволство ни е да Ве поканиме на интересно и едукативно дружење во склоп на меѓународната турнеја “Tenneco on Tour” каде ќе ви ја преставиме програмата на Monroe и Walker. Повелете посетете нè на паркингот пред Веро Центар, 13-14 Април 2013, 9-18 часот
повеќе »
Зимска NGK продажна акција
23.12.2012
1. за 250 свекици или греачи NGK, подарок Porsche автомобил со далечинско управување, 2. за 100 свекици или грeачи - блузон NGK, 3. за 80 свекици или греачи - блуза NGK ... и уште многу други NGK подароци!
повеќе »
Зимска Gates продажна акција
23.12.2012
за 50 ремени Gates подарок Gates работно одело ... и уште многу други подароци!
повеќе »
Производи

амортизери, амортизери за 5-та врата, предница, пружини


ремени, црева, термостати, сетови


ауспуси, катализатори


свеќички, греачи, кабли, бобини


лагери, затегачи, водни пумпизаштитни гуми за амортизери


филтри


диск плочки

страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна