Производи
« Назад

Elastogran - заштитни гуми za амортизери
Elastogran е водечка фирма во областа на полиуретан, дел е од хемискиот гигант BASF и најголем производител на заштитни гуми и останати полиуретански делови во автомобилската индуструја. Производниот програм до неодамна беше резервиран само за фабричко вградување но како и секој OE производител одлучија да се пробаат и во продажба на резервни делови. Оваа фирма ги одликува врвен квалитет на производите и голема флексибилност кон потребите на потрошувачите. Нашата фирма од овој производител ви нуди кит заштитни гуми, кои одат во едно пакување за еден пар амортизери.
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна