Акција NGK
01.10.2009
За еднократно купување на 100 свеќици добивате подарок маица Polo NGK.
повеќе »


Акција Monroe
15.09.2009
За купени 80 амортизери во периодот од 15.09-15.10.2009 добиате гратис алат за монтажа на амортизери К-70.
повеќе »


TECNOCAR филтри
27.07.2009
Автолидер ја зголеми својата понуда на резервни делови на Македонскиот пазар, со донесување на производите на реномираниот Италијански производител на филтри TECHNOCAR. Основан во 1965 година, TECHNOCAR делува како дел од групата SOGEFI од 1994 година, и ја има водечката позиција на ... 
повеќе »


Прага – посета на фабриката на MONROE
05.05.2009
Автолидер по традиција секоја година приредува изненадување за своите најдобри потрошувачи. Оваа година тоа беше посета на фабриката на Monroe во Прага, во периодот од 27-30 Април. Групата од Македонија имаше шанса да ја обиколи цела фабрика, запознавајќи се со комплетниот производствен процес ... 
повеќе »


Elastogran - заштитни гуми za амортизери
22.08.2008
Elastogran е водечка фирма во областа на полиуретан, дел е од хемискиот гигант BASF и најголем производител на заштитни гуми и останати полиуретански делови во автомобилската индуструја. Производниот програм до неодамна беше резервиран само за фабричко вградување но како и секој OE производител ... 
повеќе »


Новитети од Монро : Монро пружини и Монро Сфери
20.07.2008
Пружините се едни од основните сигурносни елементи на сите возила, функционирајќи заедно да ја зголемат и гарантираат целокупната стабилност на возилото во сите услови, правејќи го патот многу побезбедно место. Новите Монрое Пружини нудат најголем опсег и покриеност на пазарот. Сега се достапни ... 
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
7 / 8
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна